Peynirli Erişte


Malzemeler

  • 2 su bardağı erişte
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 100 gr beyaz peynir veya tulum peyniri
  • Tuz, karabiber
  • Süslemek için maydanoz veya iri çekilmiş ceviz

Hazırlanışı

    Erişteyi hazır makarnayı hazırladığınız gibi 7-8 dakika tuzlu suda haşlayın. Üzerine biraz soğuk su ekleyip süzün. Ayrı bir tavada tereyağını kızdırıp makarnanın üzerine gezdirin. Tuzuna bakın gerekiyorsa ilave edip karıştırın.
     Servis tabağına alıp üzerine karabiber ve ufalanmış peynir ekleyin. maydanoz veya cevizle süsleyerek servis edin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pelte Çorba

Kuyruk Yağı Kurabiyesi

Şekilli Kurabiyeler{Limonlu}