Alman Pastası

Malzemeler 3 adet yumurta 3 kahve fincanı şeker 4 kahve fincanı un 1 kahve fincanı su 1 çay kaşığı kabartma tozu 2 çay kaşığı limon kabuğu rendesi Kreması için: 1 adet yumurta 3 çorba kaşığı şeker 3 çorba kaşığı un 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi 1/2 çay bardağı krema Hazırlanışı Yumurta ve şekeri köpük köpük oluncaya kadar çırpın. Diğer malzemeleri ekleyip karıştırın. {ılık su kullanırsanız daha iyi olur.} Tereyağıyla yağladığınız yuvarlak veya kelepçeli bir kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 180-190 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Kremanın Hazırlanışı: Yarım çay bardağı süt kreması hariç tüm malzemeleri derin bir tencereye alıp sürekli karıştırarak pişirin. Kaynadıktan sonra yine karıştırarak 5-6 dk pişirmeye devam edin. Muhallebiniz ılıyınca kremayı ekleyip mikserle 5 ...