Tahinli Çıtır Sarma

Malzemeler 16 adet baklavalık yufka 1 kase tahin 1 su bardağı toz şeker 1 kase ceviz içi Üzeri için pudra şekeri Hazırlanışı 4 adet baklava yufkasını üst üste koyun. 3 yemek kaşığı kadar tahini üzerine gezdirip fırça yardımıyla sürün. 2 yemek kaşığı kadar toz şeker ve 1 avuç iri dövülmüş cevizi üzerine eşit şekilde yayıp rulo şeklinde sarın. 6 eşit parçaya kesip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Diğer yufkalara da aynı işlemi uygulayın. Önceden ısıtılmış 190-200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ilıkken üzerine pudra şekeri serpip servis edin. Dilerseniz pudra şekerinin içine biraz tarçın da ekleyebilirsiniz. ***Tahin ve şeker miktarını damak tadınıza göre artırıp azaltabilirsiniz.