Tırtıl Kurabiye

Malzemeler 125 gr tereyağı 1/2 çay bardağı sıvı yağ 3/4 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1/2 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 portakal kabuğu rendesi 2,5-3 su bardağı un Hazırlanışı Un hariç oda sıcaklığındaki tereyağı ve diğer malzemeleri karıştırma kabına alın. Azar azar un ilave ederek kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin . Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine tırtıl kurabiye aparatı kullanarak veya kalın uçlu pasta süsleme aparatıyla sıra sıra sıkın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirin. ***Bu malzemelerle yaklaşık 2 tepsi tırtıl kurabiye çıkıyor.