Kayıtlar

Mart 11, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Portakal Soslu Pancar Salatası

Resim
Malzemeler 3-4 adet kırmızı pancar Yarım demet kırmızı marul Yarım demet yeşil marul Sos için 1 portakalın suyu 1 yemet kaşığı limon suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, Karabiber Yapılışı Pancarların kabuklarını soyun ve ikiye bölün. Düdüklü tencerede 2 su bardağı su ile 15-20 dakika haşlayın. Marulları yıkayıp suyunu iyice süzdürün. Pancarları ve marulları irice doğrayıp, geniş bir salata kasesine koyun. Portakal suyu, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırıp üzerine gezdirin. Portakal ve limon kabuğu rendesiyle süsleyip servise sunun.