Kayıtlar

Ocak 21, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Karnabahar Yemeği

Resim
Malzemeler 1/2 adet küçük karnabahar 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 adet havuç 1 yemek kaşığı salça Tuz Karabiber Hazırlanışı     Yayvan geniş bir tencerede yemeklik doğradığınız soğan ve para para doğranmış havuçları biraz kavurun.      Dallarına ayırdığınız karnabaharları ekleyip kapağını kapatın. Kısık ateşte biraz öldürün. Daha sonra salçayı ekleyip çok az kavurun. 1-2 bardak sıcak su ekleyip kısık ateşte karnabaharlar yumuşayıncaya kadar pişirin.     Yanında limonla sıcak olarak servis edin.
İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanır.                                                                                                          Hz. Ömer İyiliği, hastalığı, sefaleti, mutluluğu, zenginliği, fakirliği, yaratan zihindir.                                                                                                          Edmund Spencer Düşünmek kolaydır, harekete geçmek zordur ve bir insanın düşüncelerini uygulamaya geçirmesi dünyadaki en zor şeydir.                                                                                                          Goethe