Tavuk Sote

Malzemeler 1 adet tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet kuru soğan 2-3 adet yeşil biber 1 adet kırmızı biber 2 adet domates Tuz, pul biber, karabiber, kekik Hazırlanışı Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayın.{Tavuk göğsü yerine 3-4 parça kemiksiz but eti de kullanabilirsiniz. Soteniz daha yumuşak olur.} Geniş bir yapışmaz tavayı ocağa alıp sıvı yağ ekleyin.Yağ ısınınca tavuğu ekleyip yüksek ateşte kavurun. Suyunu salarsa çekinceye kadar kavurun. Tavuklar suyunu çekince doğranmış soğan ve biberleri ilave edin.{Bu aşamada isterseniz iri doğranmış 2-3 diş sarımsak da ekleyebilirsiniz.} Kapağını kapatın kısık ateşte iyice kavrulsunlar. Arada bir karıştırın. Soğan ve biberler kavrulunca küp doğranmış domatesleri ilave edin. Suyunu nçekinceye kadar pişirin. Baharatlarını ekleyip ocağı kapatın. Sıcak olarak servis edin.