Yumurtalı Ispanak

Malzemeler

  • 500 gr ıspanak
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet kuru soğan
  • Tuz, Karabiber
  • Yumurta

Hazırlanışı

       Ispanakları ayıklayın. Bol suda yıkayıp süzdürün. 
      Geniş yayvan bir tencerede yemeklik doğradığınız soğanları biraz kavurun. Üzerine doğradığınız ıspanakları ekleyip yüksek ateşte arasıra karıştırarak, suyunu salıp tekrar çekinceye kadar kavurun. Tuz ve bol karabiber ekleyin. Ortasına bir çukur açıp yumurtayı kırın.{Yumurtayı istediğiniz sayıda kırabilirsiniz.}
      Yumurtayı kapağı kapalı olarak pişirip servis edin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pelte Çorba

Şekilli Kurabiyeler{Limonlu}

Elma Tatlısı