Yumurtalı Ekmek

Malzemeler

  • 8 dilim ekmek
  • 2 adet yumurta
  • 100 gr kaşar peyniri
  • 50 gr beyaz peynir
  • Bir tutam maydanoz
  • 2 adet taze soğan
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı

Hazırlanışı

     Çukur bir kabın içinde  yumurta, küp doğranmış kaşarı, ufalanmış beyaz peyniri, ince kıyılmış maydanoz ve soğanı karıştırın. Bir kaşık yardımıyla ekmeklerin üzerine paylaştırın. Tereyağını bıçakla minik parçalara bölüp üzerlerine birer parça koyun. Fırının ızgara bölümünü açıp 200 derecede üzeri pembeleşene kadar pişirin. Sıcak olarak servis edin.






































































Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pelte Çorba

Şekilli Kurabiyeler{Limonlu}

Elma Tatlısı